Tommy van Overmeeren

Politiek gaat niet om wie of wat ik ben of doe. Het gaat om u. Uw wensen, verwachtingen en ideeën zijn belangrijk om onze prachtige gemeente Terneuzen nog mooier en beter te maken. Daarin wil ik graag als uw volksvertegenwoordiger een rol spelen.

Vanuit mijn vak en mijn gezellig drukke privéleven zie ik veel facetten van uw leven. In de eerste plaats ben ik ook een vader, echtgenoot, zoon, kleinzoon, vriend, teamgenoot, werkgever en collega. In veel zaken waar u in het dagelijks leven tegen aanloopt kan ik mij dus herkennen.

Als geboren en getogen Zeeuws-Vlaming ken ik de regio als mijn broekzak.

De reden voor mijzelf, om de politiek in te gaan, is simpel. Er wordt niet genoeg doorgepakt naar mijn opinie. Daarnaast had ik in mijn sociale kring geen politiek actieve personen.

En als een ander het niet doet, dan moet je het zelf doen!

Terneuzen heeft de mogelijkheden om uit te groeien tot een economisch welvarende, aantrekkelijke en leefbare gemeente. De manier waarop we dit aanpakken… daar zou ik graag bij betrokken zijn!

Al enige jaren geleden, tijdens mijn examen als makelaar, heb ik in een visiestuk mogen overtuigen hoe ik deze ontwikkelingen zie en hier aan zou willen bijdragen op gebied van wonen, werken en leven. Destijds beloond met een 10, iets wat ik ook graag voor u wens dat u dat van uw gemeente kunt zeggen.

Bent u op zoek naar iemand die zich kan inleven in uw situatie, een politicus die je gewoon bij zijn voornaam kunt aanspreken en die je goed kunt bereiken? En iemand die door pakt?

Dan wil ik vragen om op mij te stemmen bij de komende gemeenteraadsverkiezing.

Stem lijst 4 positie 4! Samen gaan we doorpakken!