Ellen Blommaart

Geboren en getogen in de binnenstad van Hulst, tijdens de middelbare schoolperiode verhuisd naar Terneuzen en met een jong gezin jarenlang een stacaravan gehad in Breskens, kortom een Zeeuws-Vlaamse pur sang. Trotse moeder van ondertussen een samengesteld gezin met 2 dochters en 2 zonen plus aanhang. Na 12 jaar als zelfstandig onderneemster ben ik in 2002 weer in het bedrijfsleven gerold. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik in 2012 mijn bachelor HR gehaald.

Terwijl je me in mijn jeugd zeilend op de Westerschelde kon vinden zie je me nu meer op de weg met mijn motor. Verdere hobby’s zijn (motor)reizen, koken en van het leven genieten.

Als vrijwilligster was ik o.a. betrokken bij de organisatie van de Terneuzense Havenfeesten, het Jazzfestival en de Pit. Verder was ik de productiemanager van de kortfilm “de Overkant” en vervul nog steeds een functie in het bestuur. Het waren fantastische projecten om Terneuzen positief op de kaart te zetten.

Ik geloof in de kracht van de gemeente Terneuzen, zijn mooie dorpen en buitengebieden. We moeten duidelijke keuzes maken voor de korte en de lange termijn, een bruisend en cultureel centrum creëren waar het goed toeven is, voor jong en oud, waar van alles te doen is en waar volop woon- en werkgelegenheid is voor zowel lager- als hoogopgeleiden.

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, de VVD, vind vrijheid en eigen kracht heel belangrijk. Net zo belangrijk is een vangnet voor die mensen die het nodig hebben. Minder regels, minder bureaucratie, meer ruimte voor eigen initiatief en ondernemen. Daadkrachtig en recht door Zeeuw. We gaan dit gewoon doen!