1ste algemene beschouwingen Terneuzen (gemeenteraad van 10-11-2022)

Raadslid Ivory heeft het beeld van de VVD Terneuzen mogen verkondigen op de eerste eerste algemene beschouwing van Terneuzen op 10-11-2022.

Ze heeft verteld hoe wij als fractie hebben bijgedragen aan de huidige ontwikkelingen binnen de gemeente en dat we tevreden met onze wedhouder Sonja en de rest van het college, dat ze zo goed functioneren in deze zware tijden van een energie en inflatie.

Ivory citeerde de woorden van wedhouder Frank van Hulle over dat Terneuzen er goed voor staat, maar dat met voorgaande zaken in het achterhoofd gehouden er voorzichtigheid geboden moet worden.

Verder beschrijft ze dat wij van de VVD Terneuzen voorzichtig streven naar kortetermijnoplossingen voor de huidige uitdagingen (stijgende armoede, de energiecrisis, de oorlog in Oekraïne) en dat we niet mislopen op de kansen van nu.

Ivory heeft onze partij de kans gegeven om aan iedereen te delen dat wij trots zijn op de gemeente Terneuzen en het college steunen met alles en het bestuursakkoord dat wij vinden dat lef getuigd!


Voor het terugkijken van de algemene beschouwing van ons of andere partij kunt u naar:
https://terneuzen.raadsinformatie.nl/vergadering/914439.

Vanaf ±19 minuten starten de algemene beschouwingen.

Vanaf ±28 minuten spreekt de VVD Terneuzen.